Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Dé kersttrends van 2017

Kerstmis staat weer voor de deur! Voor velen is het nog ver weg, maar degene die binnen het bedrijf verantwoordelijk zijn voor de kerstpakketten, zijn er waarschijnlijk al een tijdje mee bezig: wat gaan we doen met de kerstpakketten dit jaar?! “Zoveel mensen, zoveel wensen” en dat maakt het niet makkelijker! Om je een beetje op weg te helpen, zetten we de kersttrends van 2017  voor je op een rijtje:

Biologisch en groen

Al in 1991 adverteerde Postbus 51 met de spot Een beter milieu begint bij jezelf, weet je nog?! Het thema duurzaamheid is vandaag de dag hotter than ever en dat zie je ook terug in de kerstpakketten trends. We worden ons steeds bewuster van de wereld om ons heen en we willen ook steeds meer zelf ons steentje bijdragen om de natuur te behouden. Het gebruik van planten en groen zagen we vorig jaar al opkomen in de woonbladen en dit jaar zien we groene kleuren en botanische thema’s ook terug in de kerstpakketten.

Daarnaast is er een steeds groter aanbod van biologisch verantwoorde producten, zowel in food- als verzorgende pakketten. We helpen je graag met het samenstellen van een biologisch kerstpakket!

Kerstpakket 2017 - Botanic BallsKerstpakket 2017 - Meraki verzorgingsproductenKerstpakket 2017 - Dutch Botanic

Industrieel, stoer en ambachtelijk

De botanische woontrend kan makkelijk worden gecombineerd met een industriële inrichting en dit zien we vaak ook terug in de keuken. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen gecombineerd met metaal. Zo zien we dit jaar een echte opkomst van stoere lederen schorten en retro koelboxen. Maar ook de robuuste houten serveerplanken doen het nog steeds goed!

Daarnaast is er een groeiend aanbod aan ambachtelijke (streek-) producten van kleinschalige producenten. Heerlijke kwaliteitsproducten in hippe verpakking. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

Kerstpakket 2017 - Iron StorageKerstpakket 2017 - Hippe Coolerkerstpakket 2017 - Nicolas Vahé

Sharing is caring

Er gaat niets boven gezellig tafelen en/of borrelen met vrienden en familie. Of dit nu aan een mooi gedekte (kerst)tafel is of gewoon lekker makkelijk van de tapasplank, dat laten we aan jullie over!

Neem alvast een kijkje in ons online aanbod of laat ons een maatwerk kerstpakket voor jou en je collega’s uitwerken!

Kerstpakket 2017 - Borrel rondjeKerstpakket 2017 - Tapas BoxKerstpakket 2017 - BBQ Fun

Proeverijen

In het verlengde ‘sharing is caring’ maken ook de thuisproeverijen steeds meer hun opmars en er is voor ieder wat wils! Zo kun je kiezen uit een proeverijen van thee, oliën, wijn, likeur en ook een combinatie van thee en likeur met wijn!

De proeverijen zijn per set verpakt in mooie geschenkverpakkingen met daarin o.a. een leuk boekje met beschrijving van de inhoud.

Kerstpakket 2017 - Gin proeverijKerstpakket 2017 - TheeproeverijKerstpakket 2017 - Likeur & bonbons proeverij

Verpakking

Gelukkig zien we nog een andere trend in kerstpakkettenland: er komt steeds meer budget vrij voor een originele verpakking! Cadeautjes krijgen is erg leuk en het uitpakken draagt echt bij aan de beleving. Door wat extra uit te geven aan de verpakking, kunnen we vaak een alternatief aanbieden dat ook na het uitpakken nog bruikbaar is. Zo kun je optimaal gebruik maken van je kerst budget!

Houten kist met dekselHot & Cool box

Ben je benieuwd wat wij voor jou en je collega’s in petto hebben? Neem dan snel contact met ons op via 076 – 532 4554 of per e-mail via info@elan-gifts.nl.