Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Een uniek kerstpakket samenstellen

Op deze website stel je in 3 stappen zelf een uniek kerstpakket samen. Door bij elke stap je voorkeur aan te geven, geef je ons meer inzicht in jouw wensen en met dit wensenlijstje gaan wij vervolgens aan de slag. We zorgen ervoor dat je binnen 2 werkdagen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte van ons ontvangt!

Start hier met samenstellen

Stel een uniek kerstpakket samen

Stel in 3 stappen een uniek kerstpakket samen

Zoveel mensen, zoveel wensen dus wij begrijpen dat het elke keer weer moeilijk is om een origineel kerstpakket samen te stellen dat voor al je medewerkers geschikt is. Het is namelijk ook moeilijk! Gelukkig hebben wij er ons vak van gemaakt šŸ˜‰

Op deze website laten we je een aantal keuzes maken, die je verder kunt aanvullen met extra informatie. Zodra wij deze informatie van je ontvangen gaan wij voor je aan de slag. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare leveranciers. Daarnaast bezoeken we elk jaar beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Door deze informatie te bundelen, zijn we in staat om jou binnen 24 uur een voorstel te sturen met minimaal 3 unieke kerstpakketten waarvan wij denken dat ze goed passen bij het bedrijf en de medewerkers.

Persoonlijk contact

Naast deze online variant, beschikken wij ook over een showroom in Breda. Dus als je het prettiger vind om onder het genot van een kop thee of koffie samen eens te brainstormen over een leuk pakket, dan ben je van harte welkom. Plan via de website een afspraak in of bel ons op 076 – 532 4554.