Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Inspiratie kerstpakketten

Kerstgeschenken inspiratie kerstpakketten

Inspiratie kerstpakketten

Ben je op zoek naar inspiratie voor kerstpakketten? Bekijk dan snel de verschillende kerstpakket inspiratiepagina’s!

Zoals je op deze pagina kunt zien, hebben wij in de categorieën (alcoholische) dranken, etenswaren, kerstgeschenken en verpakkingen een overzicht gemaakt van de mogelijkheden.

Alcoholische dranken:
Alcoholvrije dranken winnen aan populariteit en daarom hebben wij – naast alcoholhoudende dranken –  ook een groeiend assortiment aan alcoholvrije bieren en (mousserende) wijnen.

Etenswaren:
Onze uitgebreide assortiment aan etenswaren is dit jaar onderverdeeld in maar liefst 21 foodthema’s. Zo vind je altijd een passend thema om te combineren met jouw kerstpakket op maat.

Kerstgeschenken:
Omdat onze collectie te uitgebreid is om volledig online aan je te demonstreren, zijn de voorbeelden op deze website slechts een kleine greep uit het totaal aan mogelijkheden en merken die wij je kunnen bieden.

Kerstverpakkingen:
Overzicht van de verschillende soorten kerstgeschenkverpakkingen

Wil je hulp bij het samenstellen van je kerstpakket, neem dan contact met ons op of vraag in 3 stappen eenvoudig een kerstpakketofferte op maat aan.

Persoonlijk advies

Heb je online de mogelijkheden bekeken, maar wil je graag persoonlijk advies over jouw unieke kerstpakket op maat? Neem contact met ons op of plan een afspraak in onze showroom in Breda. We leggen je graag uit wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen.