Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Is het nog te vroeg voor een kerstgeschenk?

… niet als je een kerstgeschenk op maat wil geven!

Kerstgeschenk op maat

“Het duurt nog maanden voordat het Kerstmis is, dus waarom zouden we nu al nadenken over een kerstgeschenk?!” Die vraag krijg ik regelmatig. Het zonnetje schijnt, het is warm en iedereen is bezig met vakantie. Het laatste waar mensen nu aan denken zijn kerstgeschenken en dat is begrijpelijk. Toch loont het om er op tijd bij te zijn!

Het is sowieso goed om de tijd te nemen en goed na te denken wat je wil geven met Kerstmis. Daarnaast kunnen we veel geld besparen voor je als wij de tijd krijgen om een mooi kerstgeschenk op maat te produceren. Gemiddeld hebben wij hier 4 maanden voor nodig, dus een snelle rekensom leert dat we uiterlijk medio augustus dienen te starten willen we medio december kunnen leveren!

Kerstgeschenk op maatMaatwerk, is dat wel betaalbaar?

Jazeker! Sterker nog: maatwerk is in vele gevallen beter betaalbaar dan bestaande producten!

Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om maartwerk producten direct bij de bron te laten produceren. Dit zijn fabrikanten in het Verre Oosten, maar ook in Turkije, Portugal en bijvoorbeeld Polen. Levertijden zijn vanzelfsprekend langer, maar als je de tijd hebt dan is het zeker de moeite waard.

Meer keuze, minder concessies

Omdat het kerstgeschenk speciaal voor jou gemaakt wordt, heb je veel meer keuze in materialen, kleuren, ontwerp en manieren van logo bedrukking. Zo kun je bijvoorbeeld een tas laten maken en zelf bepalen hoeveel vakken de tas krijgt, welk materiaal we gebruiken, of dit materiaal waterafstotend moet zijn of niet, de kleur van de tas, hengels en handvatten en zelfs details als ritsen, gespen en binnenvoering. En natuurlijk vergeten we de presentatie van je kerstgeschenk niet; we zorgen tevens voor en mooie en passende cadeauverpakking!

Vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een kerstgeschenk op maat? Neem contact met ons op via info@elan-gifts.nl of telefonisch 076 – 532 4554.We maken graag een vrijblijvende offerte op basis van jouw wensen en ideeën!