Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Cadeaubon of kerstpakket?

Degenen die jaarlijks verantwoordelijk zijn voor het kerstpakket herkennen waarschijnlijk dit dilemma: laten we de werknemer zelf kiezen of maken wij de keuze? Kortom: cadeaubon of kerstpakket?!

Met een cadeaubon is iedereen blij, toch?!

Natuurlijk is een cadeaubon of eigen keuze cadeau een makkelijke manier om het personeel tevreden te houden. Zolang ze zelf kunnen kiezen, kunt u het personeel eigenlijk nooit echt teleurstellen! Maar is dat wel zo? Een cadeaubon laat weinig aan de verbeelding over, dus is het wel echt het beste cadeau?

Maak meer indruk met een kerstpakket

We hebben de feiten voor u op een rijtje gezet! Lees hier de vijf redenen waarom u met een kerstpakket meer indruk maakt:

1 Met een cadeaubon geeft u uw medewerker een concreet bedrag en dat kan zomaar eens tegenvallen. Met een mooi pakket geeft u een cadeau dan men zelf op waarde in kan schatten;

2 Een zelf samengesteld kerstpakket geeft u vaak meer waar voor uw geld (en uw medewerkers dus ook!);

3 Een cadeaubon is niet echt verrassend; veel medewerkers zullen het gevoel hebben dat het bedrijf zich er makkelijk vanaf maakt. Een origineel en mooi verpakt cadeau laat zien dat er tijd en moeite is gestoken in het kerstpakket en daarmee voelen de werknemers zich ook meer gewaardeerd!

4 Veel bedrijven onderschatten het plezier van het uitpakken! Dit gebeurt vaak in het bijzijn van partner en/of familie en daardoor maakt u als bedrijf onderdeel uit van een mooie avond. U verrast dus niet alleen uw medewerker, maar ook familie en vrienden;

5 Door met thema’s te werken kunt u het kerstpakket gebruiken als een verlengstuk van de interne bedrijfscultuur. Haak in op belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar of plannen voor het komende jaar en creëer hiermee een positieve teamspirit!

Kant-en-klare kerstpakketten Kerstpakket samenstellen Kerstpakket

Twijfelt u nog aan de invulling van uw kerstpakket en kunt u wat hulp gebruiken? Plan dan vrijblijvend een afspraak met ons in. We adviseren u graag!

Ga terug naar het overzicht