Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Kerstpakket met originele food producten

Een kerstpakket met food producten blijft populair. Ondanks dat wij regelmatig pakketten verkopen met alleen non-food producten, zijn er veel klanten die juist op zoek zijn naar kerstpakketten met originele food producten.

Inspiratie

Om inspiratie op te doen – voor onszelf en voor onze klanten! – bezochten wij de vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Het is voor ons belangrijk dat we op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van cadeauartikelen en een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk ook food! Met ruim 200 deelnemers biedt de vakbeurs in Houten voldoende inspiratie op dit gebied, dus het was een uitgelezen mogelijkheid voor ons om op zoek te gaan naar nieuwe producten. Hieronder lees je meer over onze top 3 items voor deze kerstperiode:

Uitblinkers

Pineut: Doe-het-zelf likeur

Zelf likeur maken is leuk. En bij Pineut maken ze het ook nog eens heel simpel! De natuurlijke ingrediënten in de glazen fles zijn zorgvuldig samengesteld en op elkaar afgestemd. Het enige wat je hoeft te doen, is zelf de alcohol toevoegen, dagelijks even de fles schudden en vervolgens de tijd zijn werk laten doen.

De Pineut doe-het-zelf-likeuren zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder 8 vaste smaken en een aantal seizoensafhankelijke smaken. Je hebt vervolgens ook nog de keuze uit 200ml en 750 flessen. Een leuke toevoeging aan je kerstpakket!

Not just BBQ

Het merk “Not Just BBQ” heeft een stoer en eigentijds assortiment. Naast BBQ sauzen, kruiden rubs en marshmallows hebben ze namelijk ook leuke starter pakketten en een heuse bier broodmix die je kunt afbakken op de BBQ. Veel werk, dat zelf brood maken… dat valt wel me! De broodmix is kant-en-klaar; je doet er alleen wat van je favoriete bier bij en je bent klaar!

 

(H)eerlijk ambachtelijk

Ideaal voor een kerstpakket met originele food producten zijn de ambachtelijk bereide producten van Smaak geheimen. In haar eigen restaurant in Eersel experimenteerde Chefkok Miriam met recepten van de lekkerste (bier)dips, vinaigrettes, sauzen en dressings. Door het grote succes is er inmiddels een hele lijn aan heerlijke producten op de markt, verpakt in leuke kleine potjes en flesjes. Door de grote verscheidenheid aan smaken kun je deze producten makkelijk combineren in diverse thema’s. Je maakt het kerstpakket compleet met het Smaakgeheimen kookboek, vol met leuke tips en originele recepten!

Interesse in een kerstpakket met originele food producten?

In dit overzicht hebben we slechts 3 hoogtepunten van ons bezoek aan de Foodspecialiteiten beurs samengevat, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk! Ben je benieuwd wat we je nog meer kunnen bieden? Bel of mail ons dan voor meer informatie. We werken graag een vrijblijvend voorstel voor je uit!

Ga terug naar het overzicht

Bewaren