Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Doen! In september al kerstpakketten bestellen

Veel bedrijven zijn in september nog niet bezig met kerstpakketten bestellen. Dat is heel begrijpelijk: de zomervakantie net achter de rug en kerstmis lijkt nog heel ver weg. Maar vergis je niet! Het gaat sneller dan je denkt!

En er zijn ook nog eens 3 hele goede redenen om er op tijd bij te zijn:

#1 – Geld besparen op je kerstpakket

Grote bedrijven zijn er vaak al vroeg bij. Wij schreven onze eerste order voor kerstpakketten al in juni van dit jaar. Ook voor kleinere bedrijven kan het interessant zijn om eerder te bestellen.

Door op tijd je kerstpakket in te kopen kunnen we besparen op de inkoopkosten van de producten in je pakket. Hoe dat werkt? Dat is heel eenvoudig! Veel producten worden geproduceerd in het Verre Oosten. Deze producten hebben een gemiddelde levertijd van drie maanden en daardoor dienen ze tijdig besteld te worden. Het nadeel van een lange levertijd valt in het niet bij het voordeel van de lage prijzen: soms scheelt het wel de helft!

Kerstpakket Fris met JanzenKerstpakket Bio Salad De LuxeKerstpakket Iron Storage

# 2 – Ruimere keuze

Indien tijd het toe laat en we inkopen in het Verre Oosten, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Het productaanbod is enorm en het is tevens mogelijk om de producten en de verpakking volledig te personaliseren.

Kleinere aantallen kopen we in bij onze Europese distributeurs. Hetzelfde doen we met merkproducten. De voorraad van deze producten neemt snel af tijdens de eindejaarsperiode. Het is dus mogelijk dat het product of pakket dat je graag wil bestellen, niet meer beschikbaar is. Bestel daarom op tijd zodat je voldoende keuze hebt!

Kerstpakket SmileKerstpakket Share TogetherKerstpakket Keep it Cool

#3 – Tijd voor het echte werk

We zien het vaak bij bedrijven: het agendapunt ‘kerstpakketten bestellen’ staat al weken op de agenda en niemand heeft zin en tijd om de knoop door te hakken. Zorg dat jouw kerstpakket óns agendapunt wordt, zodat jij tijd hebt voor je eigen werk. Wij gaan voor je zoeken, rekenen, passen en meten en komen met een kant-en-klare oplossing. Uniek, origineel en verrassend! In no-time is je kerstpakket geregeld en kun jij je bezig houden met het echte werk: je eigen werk 😉

Kerstpakket Goud van HoutKerstpakket Rituals to GoKerstpakket Black & White

Wil je graag kerstpakketten bestellen en kun je onze hulp goed gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ga terug naar het overzicht