Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Leuke ideeën voor een origineel kerstpakket

Ben je op zoek naar inspiratie voor het kerstpakket dit jaar? Wij helpen je graag op weg!

Kerstpakket BBQ

Combineer een kleine of grote zinken barbecue met leuke accessoires. Je maakt een hartstikke leuk kerstpakket en je bepaalt zelf je budget.

De mini barbecue is makkelijk mee te nemen en is echt een leuk kerstpakket voor bedrijven met een kleiner budget. Zo kunnen we hem vullen met Unox hamburgers, bier en BBQ-kruiden. Heb je wat meer te besteden? Kies dan voor de grote variant en vul deze met lekkere biertjes, barbecue marshmallows, barbecue toolset en lekker sauzen. Leuke bijkomstigheid: de barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder, geel, rood, groen, zwart, roze en RVS!

Kerstpakket BBQ met zinken barbecue

Kerstpakket Relax

De zomer is net achter de rug en de dagen worden alweer korter. Toch is het leuk om met kerst een vrolijk en zomers kerstpakket krijgen. Wat dacht je van deze SeatZac?! De zitzak is uitermate geschikt als kerstcadeau! De SeatZac wordt geleverd in een handige opberghoes en is heel makkelijk (zonder gebruik van een pomp!) te vullen. Je neemt de SeatZac makkelijk mee naar het strand, de camping of je zet hem lekker in de tuin. Combineer dit originele cadeau met lekkere dingen om te snoepen terwijl je in de SeatZac zit.

Kerstpakket met SeatZac zitzak

Koel kerstpakket

Een praktisch idee voor een koel kerstpakket is deze isolatiebox: het is eigenlijk een koelbox die tegelijkertijd ook spullen warm kan houden, zonder gebruik van koelelementen of elektriciteit! En het werkt echt! De Hot & Cool Box is zeer licht, dus makkelijk mee te nemen. Daarnaast is de box ook zeer sterk en kan dus dienen als krukje om op te zitten.

Je kunt zelf de kleur kiezen van de box en van de schouderriem. Wil je een logo op de box? Ook dat is mogelijk. Vul deze leuke box met allerlei lekkers en je hebt een super origineel kerstpakket!

Kerstpakket Hot & Coolbox (koelbox)

Kerstpakket voor wijnliefhebbers

Elke wijnkenner zal het beamen, bij een heerlijk glas wijn hoort ook een lekker stukje kaas. Maar wat dacht je van chocolade?! Bij Elan Gifts kunnen we een mooi kerstpakket samenstellen met goede wijnen, verpakte kaarsjes, chocolade die speciaal te combineren is met wijn én een uniek wijngeschenk waarmee je kunt decanteren per glas. Dit wijngeschenk is exclusief verkrijgbaar bij Elan Gifts! Een uniek kerstpakket en een echte aanrader voor de wijnliefhebber.

Kerstpakket voor wijnliefhebbers

Kerstpakket voor thuischefs

Vorig jaar zag je ze al in diverse Home & Lifestyle programma’s: de lederen kookschorten. De populariteit van deze schorten neemt enorm toe en wij zijn er van overtuigd dat dit een perfect kerstcadeau is voor iedereen die graag thuis kookt. Het lederen schort zit verpakt in een mooie hoes die (indien gewenst) voorzien kan worden van je bedrijfslogo. Een echte kok presenteert zijn hapjes natuurlijk graag aan gasten; dat kan uitstekend op deze mooie XL serveerplank. Deze plank is maar liefst 80 cm lang, dus groot genoeg om familie en vrienden te trakteren op lekker hapjes. Heb je nog ruimte over in het budget, combineer het lederen schort en de houten serveerplank dan met lekkere ambachtelijke producten!

Kerstpakket voor thuiskoks

Heb je hulp nodig met het samenstellen van je kerstpakket? Neem dan contact met ons op via 076 – 532 4554 of mail naar info@elan-gifts.nl.

Ga terug naar het overzicht