Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Originele wijngeschenken

Traditioneel gezien doen wijngeschenken het nog steeds erg goed als kerstpakket of relatiegeschenk voor eindejaar. Met een goede fles wijn kun je veel mensen blij maken. Wil je toch iets meer geven dan dat? Combineer je fles wijn dan met een mooi en origineel wijngeschenk of -verpakking.

Combineer met een origineel wijngeschenk

We hebben verschillende wijngeschenken in het assortiment. Afhankelijk van je budget koop je al een wijngeschenk of -accessoire vanaf € 1,37 excl. BTW. Iets luxere en meer onderscheidende wijngeschenken zijn onder andere deze handige wine markers voor wijnglazen, de Vino Più decanteertuit of een 4-delige wijn set in boekverpakking. Klik op de foto’s voor meer informatie!

Wijn markers en onderzetters

Wijn markers – handig voor op een feestje!

Originele wijngeschenken

Vino Più decanteertuit

Wijngeschenkset in boekverpakking

Wijn en ‘een goed boek’

Uitzonderlijke wijnen

Meestal wordt er bij wijn alleen een keuze gemaakt op basis van kleur (rood, wit, rosé) of kwaliteit (budget, middenklasse, topklasse). Maar er komt steeds meer variëteit op de markt en dus kun je jezelf ook steeds beter onderscheiden! Kies deze keer daarom niet alleen voor de inhoud, maar ook voor de fles zelf. In ons assortiment vindt je onder andere Glühwein met een gebreide hoes, Cava of Champagne met een bedrukte sleeve en 10ml reageerbuisjes gevuld met wijn.

Originele wijngeschenken

Heerlijke Glühwein in een foute kersttrui 😉

Cava of Champagne in gepersonaliseerde fles

Cava of Champagne in gepersonaliseerde fles

Originele wijngeschenken

Wijn in buisjes – incl. luxe geschenkdoos

Opvallende wijnverpakkingen

Wijn verpakt in een houten kistje ziet er altijd chiquer uit dan wanneer je wijn zomaar cadeau geeft. Dit keer kun je nog een stapje verder gaan! RackPack staat namelijk bekend om hun hoge kwaliteit wijngeschenkverpakkingen. De wijnkisten zijn ontworpen door bekroonde Nederlandse designers met een passie voor milieu, wijn en goed design. Het leuke aan de verpakking is dat ze allemaal herbruikbaar zijn! De RackPack modellen “DeskTopper” en “WineSign” zijn nieuw. Vorig jaar deed met name het model “Say Cheese” het erg goed!

RackPack Desktopper wijnkist voor 1 fles wijn

Desktopper (voor 1 fles wijn)

RackPack WineSign wijnkist voor 1 fles

WineSign (voor 1 fles)

RackPack Say Cheese wijnkist voor 2 flessen

Say Cheese (voor 1 of 2 flessen)

Origineel wijngeschenk op maat nodig?

Ben je op zoek naar een origineel wijngeschenk en kun je daar hulp bij gebruiken? Bel of mail ons voor meer informatie. Wij werken met plezier een vrijblijvende offerte voor je uit!

Bewaren

Bewaren