Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Originele kerstpakketten koop je bij Elan Gifts

Ben je op zoek naar originele kerstpakketten? Dan ben je bij Elan Gifts aan het juiste adres!

Wij maken onderscheid tussen drie soorten kerstpakketten en daar vertellen we je graag meer over.

1. Kant en klare kerstpakketten

Wil je snel originele kerstpakketten bestellen, dan kun je het beste kiezen voor een van onze kant en klare kerstpakketten. Deze kerstpakketten zijn met zorg door ons samengesteld en zijn al vanaf 1 kerstpakket te bestellen. Je bestelt de kerstpakketten eenvoudig in onze webshop en wij zorgen ervoor dat ze op tijd worden geleverd op het door jou aangeven adres. Super handig!

2. Zelf kerstpakketten samenstellen

Ben je toch meer op zoek naar een kerstpakket dat aansluit bij de wensen van jou bedrijf en wil je hierbij gebruik maken van hedendaagse thema’s, stel dan zelf je kerstpakket samen via onze kerstpakkettenpagina. Hier vind je 24 kerstthema’s voor je online gezet met leuke en lekkere food producten speciaal voor in het kerstpakket. Deze food producten kunnen we naar wens aanvullen met één of meerdere cadeaus naar keuze. En wát voor cadeaus! Je hebt keuze uit duizenden producten die je voordelig bij ons kunt bestellen. Benieuwd welke producten dit zijn? Neem contact met ons op en wij laten je de mogelijkheden zien.

3. Kerstpakket op maat

Wil je volledige vrijheid in je keuze, dan kies je voor een kerstpakket op maat.

Originele kerstpakketten

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies en begeleiding, plan dan een afspraak met ons in. Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda!