Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Over Ons

De website zelfkerstpakkettensamenstellen.nl is een initiatief van Elan Gifts BV uit Breda. Op deze website vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor het samenstellen van jouw unieke kerstpakket op maat.

Maatwerk kerstpakketten

Elan Gifts bestaat uit een team van enthousiaste creatievelingen met een passie voor unieke geschenken. We bedenken, ontwikkelen en leveren geschenken in de breedste zin van het woord. Naast de standaard collectie ontwikkelen we ook op maat gemaakte kerstpakketten en kerstgeschenken; geschenken die de kernwaarden van je bedrijf weerspiegelen en die jouw merk nog sterker maken.

Wij hebben jarenlange ervaring met de branche van gepersonaliseerde geschenken maar ons specialisme is het maatwerk kerstpakket. Dit proces nodigt ons uit om al onze creativiteit te gebruiken. Dat vinden we leuk en het houdt ons scherp! We verdiepen ons in jouw onderneming én in degene die jij gaat verrassen met je kerstpakket. We maken hierbij gebruik van een uitgebreid netwerk van kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen.

Unieke kerstpakketten van Elan Gifts

Wij maken er een uitdaging van om voor elke klant een uniek kerstpakket te ontwikkelen, dus wil jij:

– kerstgeschenken weggeven waarmee je waardering uitspreekt naar je personeel?
indruk maken op je relaties?
– kerstgeschenken uitdelen die onderscheidend zijn ten opzichte van je concurrenten?

Dan gaan we samen met jou de uitdaging aan! Wij zorgen ervoor dat je een uniek, opvallend en herkenbaar kerstpakket weg kunt geven.
Met andere woorden: een geschenk waar jij trots op bent en wat echt indruk maakt op de mensen die het in ontvangst nemen!

Meer weten over kerstpakketten op maat?

Ben je op zoek naar een uniek kerstpakket of relatiegeschenk en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand telefoonnummer en ontdek of onze unieke werkwijze past bij jouw organisatie. Wij helpen je graag verder!

Inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie, bekijk dan ons blogpagina of check onze socials!

linkedin  twitter   facebook_logo_initials   instagram-logo pinterest_logo_initials

Sandra Langenberg
(eigenaresse Elan Gifts BV)

“De letterlijke betekenis van het woord Elan is:
‘Bezieldheid waarmee men te werk gaat; ambitie, drive, enthousiasme, ijver & pit’
… en dát is precies waar Elan Gifts voor staat!
Wij gaan net een stapje verder om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn èn blijven.”