Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Zelf een kerstpakket samenstellen: zo doe je dat!

Zelf een kerstpakket samenstellen was nog nooit zo eenvoudig! Ben je op zoek naar inspiratie en wil je graag zelf bepalen wat er in het kerstpakket komt, neem dan eens een kijkje op de kerstpakketten website van Elan Gifts! Hier kun je in 3 stappen eenvoudig zelf je kerstpakket samenstellen. Hoe het precies werkt, leggen we je graag uit!

Stap 1: Kies het kerstpakket thema

Het is fijn om te kunnen kiezen, maar het is nog fijner als iemand alvast wat voorwerk heeft gedaan, toch?! Daarom hebben wij dit jaar 6 kerstpakket thema’s voor onze klanten uitgewerkt. Elk thema betreft een bepaalde stijl / sfeer. Door een keuze te maken uit een van de zes thema’s, leg je de basis voor je kerstpakket. We kunnen nu namelijk gaan kijken naar een toepasselijk en blijvend kerstgeschenk!

Stap 2: Kies het kerstgeschenk

Veel Nederlanders vinden het nog steeds leuk om tijdens de feestdagen een traditioneel kerstpakket uit te pakken, gevuld met diverse lekkernijen. Het is hartstikke leuk en gezellig, maar zodra al het lekkers is opgegeten blijft er niets meer van het kerstpakket over. En dat vinden we zonde!

Wij adviseren onze klanten daarom altijd een blijvend kerstgeschenk aan het kerstpakket toe te voegen zodat er altijd een mooie herinnering blijft. We hebben ontzettend veel leuze op het gebied van geschenken en het is onmogelijk om deze allemaal online te laten zien. We laten je tijdens stap 2 daarom opnieuw kiezen uit zes verschillende thema’s.

Stap 3: Geef je wensen aan ons door

Nu je zowel het kerstpakket thema als een richting voor het kerstgeschenk hebt gekozen, horen we graag van je wat je overige wensen zijn. Dat zijn standaard zaken zoals aantal pakketten, budget, mogen we etenswaren combineren en wil je wel of geen alcohol in het kerstpakket verwerken. Daarnaast kun je natuurlijk ook andere voorkeuren doorgeven zoals gebruik van bepaalde kleuren, onderscheid in kerstpakketten voor manen en vrouwen, manier van verpakken, etc.

Je kunt hiervoor inspiratie opdoen in onze webshop waar je ruim 9.000 producten vind die je kunt combineren in je kerstpakket. Maar er is veel meer mogelijk! We hebben namelijk nog een groot assortiment aan kerstcadeaus die we niet online verkopen. Een kleine impressie van deze kerstgeschenken vind je op deze inspiratiepagina. Neem contact met ons op en we informeren je vrijblijvend over alle mogelijkheden!

 

 

Stap 4: Laat Elan Gifts het werk doen

Stap 4? Het waren er toch maar 3? Dat klopt!

Bijna iedereen die verantwoordelijk is voor het uitkiezen van de kerstpakketten, beschouwt dit als een neventaak. Wij begrijpen dus dat je geen tijd kwijt wil zijn met de kerstpakketten. Laat ons daarom het werk doen! Wij assisteren je bij de keuze voor het juiste kerstpakket en zodra de keuze definitief is, zorgen wij ervoor dat alles mooi ingepakt en op tijd wordt aangeleverd! Kun jij mooi door met je eigen werkzaamheden. Wel zo makkelijk, toch?! 🙂

Persoonlijk advies

Wil je graag zelf je kerstpakket samenstellen? In onze showroom in Breda hebben we een aantal voorbeelden staan van kerstpakket thema’s, blijvende kerstcadeaus en kerstgeschenk verpakkingen. Daarnaast hebben we een een digitale database met alle mogelijkheden op het gebied van kerstpakketten op maat. Plan een afspraak in onze showroom in Breda en laat je verrassen!

Heb je weinig tijd? In dat geval kunnen we telefonisch (of tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie) je wensen doornemen. Op basis van dit gesprek werken wij vrijblijvend een aantal voorstellen voor je uit!

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 076 -532 4554 of per e-mail: sandra@elan-gifts.nl