Groot assortiment Sterk in maatwerk Persoonlijk advies Voor ieder budget
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

5 redenen om het samenstellen van eindejaarsgeschenken uit te besteden

Kerstpakket Deluxe & DeliciousEr zijn nog steeds veel bedrijven die zelf het eindejaarsgeschenk samenstellen. De belangrijkste reden is meestal het budget, maar ook inzicht (“We weten zelf het beste wat ons personeel leuk vindt!”) en de gedachte dat je pas vanaf 100 stuks een leuk maatwerk eindejaarsgeschenk kunt bestellen, spelen vaak een rol. Onterecht! Bij Elan Gifts kun je al terecht voor maatwerk vanaf 5 personen en we besteden veel aandacht aan het samenstellen van het eindejaarsgeschenk.

Dit zijn 5 (goede!) redenen om het samenstellen van de eindejaarsgeschenken uit te besteden:

1. Het kost altijd meer tijd dan je denkt

Het bedenken en uitwerken van een origineel eindejaarsgeschenk kost meer tijd dan je denkt. Je bent zo een dag kwijt aan het zoeken naar leuke producten die je goed kunt combineren. En dan moet je het nog gaan inkopen en inpakken.. Gemiddeld kost het 3 dagen om zelf een kerstpakket of eindejaarsgeschenk samen te stellen en in die tijd kun je hele andere dingen doen! Wij vragen slechts 10 – 20 minuten van je tijd voor een korte (online) kennismaking, zodat we kunnen inschatten welke producten het beste passen bij het bedrijf en de werknemers. Daarna kun jij je focussen op je eigen werk terwijl wij voor je aan de slag gaan!

2. We helpen je geld besparen

Het grootste misverstand is dat men denkt dat het goedkoper is om zelf een pakket samen te stellen. Wij kopen scherp in waardoor wij altijd onder de winkelprijzen kunnen verkopen. De kosten voor het inpakken zijn relatief laag, waardoor je altijd goedkoper uit bent dan in de winkel!

Hot % Cool Box DUO - dé koelbox voor onderweg!3. We zijn op de hoogte van trends

Wij bezoeken jaarlijks diverse beurzen in Europa. Op deze beurzen wordt veel aandacht besteed aan trends en noviteiten op het gebied van relatiegeschenken, promotionele producten en kerstpakketten. Zo krijgen wij feeling met de producten die “trending” zijn en kunnen we onze klanten helpen een eindejaarsgeschenk samen te stellen met nieuwe en onderscheidende producten: producten waarmee je de werknemers echt kunt verrassen!

4. Het is altijd goed om te kunnen kiezen

Het is altijd goed om keuze te hebben. Daar waar je jezelf vaak focust op één mogelijkheid, werken wij standaard 3 verschillende voorstellen uit waardoor je kunt vergelijken. Deze drie voorstellen vormen de basis voor de totstandkoming van het uiteindelijke geschenk!

Originele verpakking5. Inpakken is een vak apart

Je hebt het pakket gekozen, de producten zijn aangeschaft en nu moet het nog ingepakt worden. Maar hoe? Je vindt geen passende geschenkdoos en een cellofaantje is niet sterk genoeg. Zonde!
De verpakking is een belangrijk onderdeel van het eindejaarsgeschenk. Het zorgt voor een goede eerste indruk en moet de mensen nieuwsgierig maken. Wij hebben heel veel keuze in verpakkingen. Mocht er geen bestaande verpakking beschikbaar zijn, dan maken we gewoon iets op maat!

Wil je meer weten over kerstpakketten of het samenstellen van een eindejaarsgeschenk? Neem dan contact met ons op via 076 – 532 4554 of mail naar info@elan-gifts.nl

Ga terug naar het overzicht

Bewaren